Routebeschrijving


Onze jachthaven is zowel over de weg als over het water prima bereikbaar. Voor het gemak hier toch wat aanwijzingen:

Over de weg:
Komt u vanuit het zuiden of noorden over de A50, dan kiest u bij knooppunt Bankhoef de A326 richting Nijmegen. U neemt de eerste afslag naar Wijchen. Ga onder aan de afslag rechtsaf richting Niftrik.
Bij de 1e rotonde gaat u linksaf en bij de tweede rotonde rechtdoor richting Grave. Bij de eerstvolgende afslag gaat u rechtsaf richting industrieterrein Loonsewaard. U rijdt de dijk op en steekt deze recht over. Blijf de Van Cittersweg volgen en u ziet onze jachthaven rechts liggen. Bij de 1e poort vindt U de ingang van de haven.

Over het water:
Komt u stroomafwaarts: vanuit de sluis Grave, dan gaat u bij de eerste gelegenheid aan stuurboord de afgedamde Maasarm in. Let op dat u de invaart neemt die is voorzien van rode en groene paalbakens alsmede een bord “Jachthavens”.

Komt u stroomopwaarts: eerst onder de spoorbrug en vervolgens de verkeersbrug (A50) van Ravenstein door, dan gaat u bij de eerste gelegenheid aan bakboord de afgedamde Maasarm in. Aangegeven met rode- en groene paalbakens.

U vaart helemaal naar het einde van de Maasarm. Uiteindelijk komt u langs onze buren de ZRMV De Batavier. Vaart U rustig door dan komt U vanzelf bij onze meldsteiger, voor U aan stuurboordzijde.
Op deze steiger staat ook een bord met het telefoonnummer van de havenmeester.

Locatie