Passanten

Als u onze haven aandoet als passant, kunt u afmeren aan de meldsteiger gesitueerd aan de kopzijde van de eerste steiger die u aandoet. Indien onze vrijwillige havenmeester aanwezig is zal hij u opvangen en wegwijs maken. Mocht de havenmeester niet aanwezig zijn, dan kunt u hem bereiken op 06 20391632. Dit nummer staat ook op een bord op de passantensteiger vermeld. Wij proberen het passanten zoveel mogelijk naar de zin te maken. De havenmeester zal u een kaartje verstrekken met alle benodigde info om uw verblijf te veraangenamen.

Als u niet aan de meldsteiger kunt blijven liggen zal de havenmeester u een box toewijzen. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een walstroomaansluting en een zijsteiger. Een drinkwatertappunt is in de nabijheid op de hoofdsteiger. Ook kunt u uw boot wassen met maaswater.
Mocht u door omstandigheden zware zaken aan- of van boord gebracht willen hebben, zoals bv nieuwe accu’s, dan kunt u in overleg afmeren aan de kade, waar een auto pal naast de boot kan parkeren.

In de clubschuit “Dame Kaag” vindt u de toilet- en doucheruimte alsmede een gezellige ruimte met bar waar koffie of een drankje verkrijgbaar is. De clubschuit is niet continue geopend. Op het boventerrein vind u een laadpaal tb.v. het opladen van uw elektrische fiets.

Klik hier voor de tarieven.

Het boventerrein alsmede de steigers worden “bewaakt” dmv videocamera’s. Het terrein is volledig afgesloten. De toegang bestaat uit een elektrische schuifpoort die u alleen met een mobiele telefoon kunt bedienen. Indien nodig zorgt de havenmeester ervoor dat uw telefoonnummer tijdelijk wordt ingevoerd.
Mocht u een huisdier hebben, wilt u deze dan uitlaten buiten ons haventerrein. Daar is meer dan voldoende ruimte voor.

De afstand tot het gezellige hart van Wijchen is ongeveer 4,5 km en de dichtsbijzijnde supermarkt vindt u in het winkelcentrum De Zuiderpoort, op ongeveer 3 km.

Onze haven is een prima uitvalsbasis voor diverse mooie fietstochten. Te denken valt aan een bezoekje aan de Overasseltse- en Haterse vennen, een schitterend bos- heide- en vennengebied. U kunt er zowel wandelingen als fietstochten maken.
Ook de oude vestingstadjes Grave, Ravenstein en Batenburg liggen op korte fietsafstanden. Fietsen over de dijken langs de Maas is prachtig en er zijn in de zomermaanden meerdere extra fietspontjes om de Maas over te steken.

Vissen in de haven.