Over ons

Wij zijn watersportvereniging WSV Hoogeerd en opgericht in 1976. De haven is gelegen helemaal aan het einde van een dode Maasarm, naast en net voorbij onze buurhaven De Batavier. De invaart van deze Maasarm ligt in de Maas, net boven de Maasbrug (A50) van Ravenstein.
De vereniging heeft haar eigen drijvend clubgebouw, de “Dame Kaag”. Behoudens een gezellige kantine is er in het achterschip de douche- en toiletruimte, waar ook een “AED” apparaat aanwezig is. In het voormalige stuurhuis bevindt zich het havenkantoor.
Het haventerrein is volledig afgesloten en voorzien van een elektrisch bediende schuifpoort. Er is voldoende ruimte voor winterstalling en tbv de leden is er ruime parkeergelegenheid. Ook een hellingbaan ontbreekt niet.

Passanten zijn uiteraard van harte welkom.
Aan de kop van de A-steiger is een meldsteiger, waar ook een bord met het telefoonnummer van de havenmeester staat. Bij de fietsenstalling staat een laadpaal t.b.v. elektrische fietsen.
Gratis WiFi ontvangst op de gehele haven.


Het gezellige centrum van Wijchen ligt op ongeveer 4 km afstand. De eerste supermarkt op ong. 3 km.

De vereniging heeft ruim 100 leden. Vele leden steken de handen uit de mouwen en zorgen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op het haventerrein en de steigers.
Onze vereniging wordt geleid door een 5-hoofdig bestuur.


Havenadres:
Van Cittersweg 2
6606 KJ Niftrik

Havenmeester:
Tel: 06 2039 1632
Email

Webmaster:
Email